Σύνολο:0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
  +30 2313 050 315 
Categories

Montana Cans Crackle Effect 400ml spray can

8,50€


 

crackle effect . matt finish . 6 RAL colors . 400ml spray can


Montana Cans Crackle Effect 400ml spray can, σπρέι κράκελε
για τη δημιουργία "ρωγμών". Το φαινόμενο Crackle Effect της Montana είναι ιδανικό για εφέ Vintage ή για τεχνική παλαίωσης αντικείμενων όπως έπιπλα ή πλαίσια. Ιδανικό για όλα τα έργα τέχνης, καλών τεχνών, γκράφιτι, DIY και χειροτεχνίας. Είναι απαραίτητο πρώτα να επικαλύψετε το αντικείμενο με ακρυλικό ή συνθετικό χρώμα (όσο πιο παχιά είναι η βάση, τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα). Δώστε τουλάχιστον 45 λεπτά αλλά όχι περισσότερο από 24 ώρες για να συνθλίψετε το αποτέλεσμα πάνω στο στρώμα βάσης πριν εφαρμόσετε το Effect της Montana Crackle (ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να ποικίλει λόγω της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του πάχους της επικάλυψης). Εφαρμόστε λωρίδες από αριστερά προς τα δεξιά σε εγκάρσιο κύκλο για καλύτερα αποτελέσματα. Μετά την εκτεταμένη εφαρμογή του Effect της Montana Crackle, η εμφάνιση ρωγμών θα αρχίσει να εμφανίζεται. Το Effect της Montana Crackle είναι εξαιρετικά επικαλυμμένο και μπορεί να είναι πλήρως επικαλυμμένο όταν είναι στεγνό (μετά από 24 ώρες) με ακρυλικό βερνίκι ή χρώματα. Για την εφαρμογή σε πολυστυρένιο απαιτείται αστάρωμα με στυροπρίονο (φροντίστε να σφραγιστεί πλήρως η επιφάνεια). 

Γενικές πληροφορίες: Η συνιστώμενη θερμοκρασία εργασίας για καλύτερα αποτελέσματα είναι μεταξύ + 10 ° C και + 25 ° C. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, προστατεύστε το αντικείμενο και την περιοχή από το νέφος ψεκασμού. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές από σκόνη, έλαια και σκουριά πριν την εφαρμογή βερνικιού. Ανακινήστε καλά για 2-3 λεπτά ανάποδα για να επωφεληθείτε από τη βαρύτητα. Αφαιρέστε το δακτύλιο ασφαλείας αφαιρώντας το ακροφύσιο και περιστρέφοντας το δοχείο ανάποδα επιτρέποντάς του να πέσει έξω. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές από σκόνη, έλαια και σκουριά πριν την εφαρμογή βερνικιού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά το ακροφύσιο. Πάντα δοκιμάστε το σπρέι σε μια μη ορατή περιοχή για να ελέγξετε τη συμβατότητα του λάκα ή του χρώματος! 

Πώς να χρησιμοποιήσετε: Τα αποτελέσματα crackle βασίζονται σε δύο συνιστώσες, τόσο στην ικανότητα του κρακελέ χρώματος, όσο και στην ήδη προετοιμασμένη επιφάνεια. Προηγούμενη επίστρωση σε 2-3 παχιά στρώματα του αντικειμένου ή της επιφάνειας σας είναι απαραίτητη για την επίτευξη της ρωγμής. Μπορείτε να προετοιμάσετε την επιφάνειά σας με οποιοδήποτε ακρυλίκο ή συνθετικό χρώμα με εξαίρεση
μεταλλικά ή εφέ χρωμίου χρώματα. Πρέπει να εφαρμόζεται σε εντελώς στεγνή επικάλυψη βάσης. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, προστατεύστε το αντικείμενο και την περιοχή από το νέφος ψεκασμού. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές από σκόνη, έλαια και σκουριά πριν την εφαρμογή βερνικιού. Ανακινήστε καλά για 2-3 λεπτά ανάποδα για να επωφεληθείτε από τη βαρύτητα. Αφαιρέστε το δακτύλιο ασφαλείας αφαιρώντας το ακροφύσιο και περιστρέφοντας το δοχείο ανάποδα επιτρέποντάς του να πέσει έξω. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά το ακροφύσιο. Δώστε τουλάχιστον 45 λεπτά χρόνο στεγνώματος στην αρχική επιφάνεια / αντικείμενα, αλλά όχι περισσότερο από 24 ώρες πριν εφαρμόσετε το Montana Crackle Effect. Η ένταση του εφέ ποικίλλει ανάλογα με τους διαφορετικούς χρόνους στεγνώματος. Εφαρμόστε το Montana Crackle Effect γραμμικά (Piktogramm) ομοιόμορφα σε λεπτά στρώματα. Η λεπτή εφαρμογή δημιουργεί από μια μακρύτερη απόσταση δημιουργεί ωραία ρωγμές, μια ισχυρότερη / βαριά εφαρμογή παλτών οδηγεί σε μεγαλύτερες ρωγμές. Η ανάπτυξη ρωγμών εξαρτάται επίσης από τη θερμοκρασία δωματίου και το πάχος της προηγούμενης επικάλυψης. Για να επιτευχθούν μεγαλύτερα αποτελέσματα κροταλίσματος, μπορεί να εφαρμοστεί περαιτέρω εφαρμογή μετά από 5 λεπτά. Όταν εφαρμόζετε ψεκασμό Effect της Montana Crackle Effect κρατήστε μια απόσταση από το αντικείμενο τουλάχιστον 15-20cm. Μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά το spray ψεκασμού Montana Crackle Effect μέσα σε 5 λεπτά μετά την πρώτη εφαρμογή - για να χρησιμοποιήσετε το πρώτο στρώμα. Αυτό μπορεί να γίνει max. 2 φορές. Πάντα δοκιμάστε το σπρέι σε μια μη ορατή περιοχή για να ελέγξετε τη συμβατότητα του λάκα ή του χρώματος! Απαιτείται προκαθορισμός με STYROFOAM Primer. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια αφρού σφραγίζεται πλήρως και ότι όλες οι θήκες αέρα είναι κλειστές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή πολλαπλών λεπτών ακόμη παλτών. Οι τσέπες ανοικτού αέρα μπορεί να οδηγήσουν σε διαλύτες χρωμάτων που αναδεύουν τον αφρό. Πάντα δοκιμάστε το σπρέι σε μια μη ορατή περιοχή για να ελέγξετε τη συμβατότητα της λάκας ή της βαφής. 

Συμβατότητα: Λειτουργεί μόνο συνθετικές ή ακρυλικές λάκες. Δεν λειτουργεί με μεταλλικά ή με εφέ χρωμίου χρώματα. Μπορεί να βαφτεί με νιτρο-συνδυαστικά ή ακρυλικά βερνίκια μετά από πλήρη ξήρανση (τουλάχιστον 24 ώρες). Πρέπει να στεγνώσει πλήρως (τουλάχιστον 24 ώρες) πριν σφραγιστεί με ακρυλικό βερνίκι. 

Χρόνοι Στεγνώματος: στους 20 ° C: στεγνή σκόνη μετά από περ. 10 λεπτά. Ξηρό για χειρισμό μετά από περίπου. 60 λεπτά. Πλήρως αποξηραμένο μετά από 24 ώρες. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τη θερμοκρασία δωματίου, την υγρασία του αέρα και το πάχος της επίστρωσης. 

Παρασκευάζεται στη Γερμανία από τον MOTIP DUPLI. Διατίθεται σε 6 χρώματα RAL. 

Παρεχόμενη βαλβίδα: Flat Jet Cap
Review , Technical Data SheetSafety Data Sheet                                                                                                   


COLOR CODE PRICE QUANTITY
Crackle Pure White

Crackle Pure White
Crackle Pure White
EC9010 8,50€
Crackle Traffic Black

Crackle Traffic Black
Crackle Traffic Black
EC9017 8,50€
Crackle Squirrel Grey

Crackle Squirrel Grey
Crackle Squirrel Grey
EC7000 8,50€
Crackle Patina Green

Crackle Patina Green
Crackle Patina Green
EC6000 8,50€
Crackle Gentian Blue

Crackle Gentian Blue
Crackle Gentian Blue
EC5010 8,50€
Crackle Copper Brown

Crackle Copper Brown
Crackle Copper Brown
EC8004 8,50€
Selected items: 0
Total price: 0€


 

You may also interested in these :

 Brands
 New Arrivals

Newsletter

- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

STAY CONNECTED
- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
© 2010 - 2018 - theboxgallery.gr