Σύνολο:0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
  +30 2313 050 315 
Categories

Montana Cans Vintage 400ml spray can

9,90€


 


yellowing effect varnish . semi - gloss finish . 400ml spray can

Βρήκατε ποτέ τον εαυτό σας χαμένο στο ρομαντισμό των καταστημάτων second hand ή των παλαιοπωλείων, κοιτάζοντας όλα τα ρετρό και vintage αντικείμενα και να αναρωτιέστε ποιες ιστορίες βρίσκονται πίσω; Τώρα και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε στον εαυτό σας αυτό το αίσθημα σε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο ή επιφάνεια και να το ανεβάσετε σε κάτι εμπνευσμένο ή λειτουργικό. Είτε είστε έμπειρος DIY-ist ή νέος στις τέχνες, το Montana Cans Vintage spray filter είναι το εργαλείο για το ρετρό έργο σας. Το σπρέι Vintage έχει βάση διαλύτες, υψηλής ποιότητας ακρυλικό και χαμηλής πίεσης ψεκασμό. Η κίτρινη διαφανής επίστρωση είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, στεγνώνει γρήγορα με ένα ημι-γυαλιστερό φινίρισμα, που επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα σε λευκά ή ανοιχτά χρώματα. Το σπρέι είναι ιδανικό για όλους τους καλλιτέχνες που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα vintage αποτέλεσμα. Η εφαρμογή του Vintage spray στις αγαπημένες σας ασπρόμαυρες φωτογραφίες μπορεί να δημιουργήσει μια αυθεντική εμφάνιση vintage.
Για βέλτιστα αποτελέσματα εφαρμόστε σε 2-3 λεπτές, ομοιόμορφες στρώσεις. Το σπρέι Montana Vintage μπορεί να συνδυαστεί και με βερνίκι για πρόσθετη προστασία μόλις
στεγνώσει καλά. Ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες που είναι βαμμένες ή τυπωμένες, σε έπιπλα, φωτογραφίες και πολλά άλλα υποστρώματα.
Παρασκευάζετε στη Γερμανία από την MOTIP DUPLI.

Παρεχόμενη βαλβίδα: Flat Jet Cap

Review  , 
Safety Data Sheet


COLOR CODE PRICE QUANTITY
Yellowing Effect

Yellowing Effect
Yellowing Effect
EV1050 9,90€
Selected items: 0
Total price: 0€


 

You may also interested in these :

 Brands
 New Arrivals

Newsletter

- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

STAY CONNECTED
- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
© 2010 - 2018 - theboxgallery.gr