Σύνολο:0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
  +30 2313 050 315 
Categories

Montana Cans Hologram 400ml spray can

9,90€


 

glitter holographic effect . semi gloss . 400ml spray can

Montana Cans Hologram 400ml spray can, σπρέι ημιγυαλιστερό διαφανές χρώμα με υψηλής ποιότητας λεπτά σωματίδια ολογραφικής λάμψης για ένα συναρπαστικό μεταλλικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση σε όλες τις επιφάνειες. Από χαρτί σε χαρτόνι, καμβά, ξύλο, γυαλί, μέταλλο, κεραμικά, πορσελάνη, πέτρα, ακρυλικό και σχεδόν σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Αφού εφαρμοστεί το Montana Hologram θα έχει ενσωματωμένη λεπτή κατανομή ολογραφικών σωματιδίων πάνω στο υπόστρωμα. Όσο περισσότερα στρώματα εφαρμόζονται, τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα ολογράμματος. Mπορεί εύκολα να καλυφθεί με πολλούς κοινούς τύπους βερνικιού ώστε να προστατεύτει η επιφάνεια της δουλειάς σας, αλλά και θα επιτρέπει περισσότερο φωτισμό για να ενισχύσει περαιτέρω το αποτέλεσμα. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω του βάρους των χρωστικών ουσιών, για τα καλύτερα αποτελέσματα είναι σημαντικό να ανακινήσετε εκ νέου μετά από κάθε εφαρμογή ψεκασμού ανεξάρτητα από το χρόνο μεταξύ σπρέι για να διασφαλίσετε ότι οι χρωστικές ουσίες αναμειγνύονται σωστά με το όχημα βαφής.

Ανακινείστε καλά! Λόγω του βάρους των χρωστικών, για τα καλύτερα αποτελέσματα είναι σημαντικό το σπρέι να ανακινείται καλά για τουλάχιστον 3 λεπτά πριν από την χρήση και να αναδεύεται για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μετά από κάθε εφαρμογή ψεκασμού ανεξάρτητα από το χρόνο μεταξύ των ψεκασμών,
για να αποφύγετε την καθίζηση των σωματιδίων glitter . Το σπρέι Hologram Glitter Effect εφαρμόζεται καλύτερα σε μια ομαλή επιφάνεια για να δείξει μεγαλύτερη διακύμανση φωτός. Οι κυματιστές επιφάνειες ενδέχεται να μειώσουν την επίδραση του ολογραφικού αποτελέσματος. Η εφαρμογή πολλαπλών λεπτών στρώσεων θα αυξήσει τον κορεσμό των σωματιδίων και θα ενισχύσει το αποτέλεσμα.
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές. Τρίψτε καλά για 2-3 λεπτά! Εφαρμόστε το σπρέι σε απόσταση από το αντικείμενο των 20 - 30cm. Το καλύτερο ολογραφικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε ομοιόμορφες
στρώσεις, όσο πιο σκούρα είναι η επιφάνεια, τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα. Βαψτέ το αντικείμενο μαύρο με Montana GOLD Shock Black S9000. Αφήστε το υπόστρωμα να στεγνώση πλήρως, εφαρμόζοντας αρκετά λεπτά στρώματα, ελάχιστος χρόνος στεγνώματος μεταξύ των στρώσεων 5 λεπτά. Η σκόνη στεγνώνει μετά από πεπίπου 10 λεπτά. Αφήστε την ξήρανση μετά από περίπου. 60 λεπτά. Πλήρης σκλήρυνση μετά από περίπου. 24 ώρες.

Παρασκευάζεται στην Γερμανία από την MOTIP DUPLI.
Διαθέσιμο σε γκλίτερ ολογραφικό γκλίτερ.

Review
, Safety Data Sheet                                                                                                                                   


COLOR CODE PRICE QUANTITY
Hologram Glitter

Hologram Glitter
Hologram Glitter
EGHOLO 9,90€
Selected items: 0
Total price: 0€


 

You may also interested in these :

 Brands
 New Arrivals

Newsletter

- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

STAY CONNECTED
- THE BOX GALLERY -
Απελλού 6, Πλ.Ναυαρίνου
54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2313 050 315
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
© 2010 - 2018 - theboxgallery.gr